24-7 Loodgieters

Riolering

Problemen met de riolering zijn zeer vervelend en komen vaak onverwachts. Loopt het water in het toilet niet meer weg of zit de afvoer verstopt? Neem hiervoor direct contact op met onze 24 uur loodgieter service. Onze loodgieters staan dag en nacht klaar om problemen omtrent de riolering te verhelpen. Wij zorgen er altijd voor dat we snel aanwezig zijn en de riolering ontstoppen en eventuele schade vakkundig herstellen.

24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt u terecht bij ons voor de onderstaande diensten,

  • Ontstoppen afvoeren en rioleringRiolering service
  • Dakgootproblemen
  • Kelders en souterrains leegpompen
  • Borrelende afvoeren verhelpen
  • Rioollucht (stank) verhelpen
  • Lekkage opsporen en verhelpen
  • Aanleg van een compleet nieuwe riolering

Heeft u een loodgieter nodig voor een van deze werkzaamheden? Of staat uw probleem er niet tussen? Neem dan contact op met onze 24/7 Loodgieter spoedservice via 085 – 0023058 en u wordt gelijk te woord gestaan door een van onze loodgieters.

Riolering ontstoppen

Problemen met uw riolering? Dit is niet uniek, jaarlijks hebben vele huishoudens last van verstoppingen in de riolering. Echter is dit normaal, maar natuurlijk niet minder vervelend. Vaak komen deze problemen onverwachts en in de avond of weekenden. Met onze loodgieter 24/7 service kunnen wij snel ter plaatse zijn om de problemen met uw riolering te verhelpen. Bel voor directe hulp van een professionele loodgieter ons 24/7 nummer 085 – 0023058 en u komt in contact met een van onze loodgieters.

WC verstopt

Trekt u de WC door en ziet u dat het water niet meer goed wegloopt? Dan is hoogstwaarschijnlijk uw toilet verstopt. Wacht niet te lang en laat de WC professioneel ontstoppen om problemen te voorkomen. Wanneer u zelf bezig gaat het toilet te ontstoppen kan er schade ontstaan. Onze loodgieters gebruiken alleen professioneel apparatuur om de WC te ontstoppen. Hierdoor is de kans op schade nihil en zal u snel weer gebruik kunnen maken van het toilet. Toilet verstopt? Bel direct ons loodgieter 24/7 service nummer via 085 – 0023058. Onze loodgieter kan direct een afspraak met u maken om het riool te ontstoppen.

Nieuwe riolering

Moet er een nieuwe riolering worden aangelegd? En zoekt u een professionele loodgieter die dit kan verwezenlijken? Dan bent u bij 24/7 loodgieter aan het juiste adres. Wij hebben professionele loodgieters die op het gebied van riolering veel ervaring hebben. Zij kunnen u adviseren en voor u de riolering installeren. Nieuwe riolering laten plaatsen? Bel 085 – 0023058 en maak een afspraak met onze loodgieter.