24-7 Loodgieters

Renovatie Werkzaamheden

Bent u opzoek naar een betrouwbare en professionele loodgieter die al uw renovatie werkzaamheden kan verzorgen? De loodgieters van loodgieter 24/7 kunnen ook alle werkzaamheden op het gebied van renovatie voor u uitvoeren.

Onder de renovatie van de loodgieterswerkzaamheden worden de volgende diensten verstaan:

  • Badkamer renovatie
  • Toilet renovatie
  • Leidingwerk renovatie en vervanging
  • Afvoeren renovatie en vervanging
  • Nieuwbouw en grote renovatie projecten

Wilt u er zeker van zijn dat de renovatie op een professionele manier wordt toegepast? Bel dan ons loodgieter servicenummer 085 – 0023058 en maak gelijk een afspraak met een van onze loodgieters voor de renovatie van uw loodgieterswerken.

Renovatie badkamer

Tijdens de renovatie van een badkamer is het van groot belang dat de leidingen ook direct vervangen worden. Het zorgen voor een nieuwe afvoer en leidingen kan u een hoop ellende besparen. U wilt natuurlijk niet wanneer uw nieuwe badkamer is geplaatst direct problemen krijgt als een gesprongen leiding of een verstopte afvoer. Wilt u de renovatie van uw badkamer uit handen geven aan een professional? Bel dan ons loodgieter servicenummer 085 – 0023058 en u komt gelijk in contact met een van onze loodgieters.

Leiding renovatie en vervanging

Leidingen laten renoveren, vervangen of laten verleggen? Onze loodgieters kunnen dit voor u op een vakkundige wijze voor u verzorgen. Bij het verleggen van leidingen kunt u denken aan het verplaatsen van bestaand leidingwerk en het verplaatsen van bijvoorbeeld waterkranen. Het is bij deze klus uiteraard belangrijk dat dit nauwkeurig gebeurd om eventuele schade te voorkomen. Schakel daarom voor renovatie, vervanging en het verplaatsen van leidingen altijd een professionele loodgieter in. Bel voor informatie over het renoveren van leidingen of voor een afspraak ons loodgieters servicenummer 085 – 0023058.

Nieuwbouw en grote renovatie projecten

Ook grotere projecten zijn voor onze loodgieters geen enkel probleem. Onze vakmannen hebben veel ervaring op het gebied van grotere nieuwbouw en renovatie projecten. Door deze ervaring kunnen zij vakkundig werk afleveren. Wilt u een grootschalige renovatie laten uitvoeren of wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons servicenummer via 085 – 0023058.