24-7 Loodgieters

Loodgieter Zoetermeer

Loodgieter Zoetermeer: Zoekt u een goede loodgieter in Zoetermeer? Dan bent u bij onze 24-7loodgieters.nl op het juiste adres. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Loodgieter ZoetermeerU kunt bij onze loodgieter Zoetermeer spoed service terecht voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen? Bel ons servicenummer 085 – 0023058 en kom direct in contact met één van onze medewerkers.

Installatie werkzaamheden

Wilt u installatie werkzaamheden laten uitvoeren? Denk hierbij aan het plaatsen van nieuwe sanitair, het laten installeren van een vaatwasser of grotere klussen zoals het verbouwen van uw keuken of badkamer? Neem dan gerust eens contact op met onze loodgieter Zoetermeer service om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen ook rioolbuizen aanleggen, aansluiten en verleggen of een extra water toevoer en of afvoer plaatsen. Dit is een veelvoorkomende vraag bij het aansluiten van bijvoorbeeld een vaatwasser of wasmachine.

Heeft u vragen, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085 – 0023058.

Loodgieter Zoetermeer 24 uur service

Onze loodgieter Zoetermeer 24 uur spoed service staat dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen komen wij zo snel mogelijk naar u toe en kunnen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Loodgieter Zoetermeer 24 uur serviceLekkage, verstopping, riolering of cv problemen? Wij pakken iedere klus aan en zorgen dat de problemen snel, goed en vakkundig worden verholpen. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, erkende vakmensen. Schakelt u ons in om een klus uit te voeren, dan kunt u er volledig op vertrouwen dat dit goed, en professioneel gedaan wordt.

Daarnaast beschikken alle monteurs over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om een lekkage, verstopping, cv of rioolprobleem in één keer op te lossen. Een vervolg afspraak met onnodige kosten is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

Direct contact met onze loodgieter Zoetermeer service? Bel 085 – 0023058.