24-7 Loodgieters

Loodgieter Spoed

Met spoed een loodgieter nodig? Neem dan direct contact op met onze 24/7 loodgieter spoedservice via 085 – 0023058. Onze ontstoppingsdienst staat 7 dagen in de week, dag en nacht voor u klaar om allee denkbare spoedgevallen te verhelpen. Of het nou gaat om een verstopt toilet, lekkage of een kapotte gasleiding. Onze vakmannen zijn snel ter plaatse.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

  • Beschadigede leidingen
  • Bevroren leidingen
  • Problemen CV
  • Verstopping
  • Lekkage
  • Gas lekkages
  • Kapotte gasleidingen
  • Vorstschade aan leidingwerk
  • Riolering problemen

Staat uw spoedgeval er niet tussen? U kunt ons vanzelfsprekend bellen voor ieder spoedgeval omtrent uw loodgieterswerken! Spoed? Bel direct ons 24/7 spoedservicenummer 085 – 0023058.

 

Altijd bereikbaar! 7 dagen in de week, 24 uur per dag

Of het nou midden in de nacht is of in het weekend, onze loodgieters staan voor u klaar. Problemen met het water toevoer of afvoer? Riolering verstopt? Neem gelijk contact op met onze loodgieter 24 uur service via 085 – 0023058. Onze loodgieter kan zo spoedig mogelijk naar u toe komen.

Lekkage?

Vooral bij problemen als lekkage is het van groot belang dat de schade beperkt wordt. Kijk lekkages en andere problemen niet eerst aan, neem direct contact op met een van onze vakmannen. Zij kunnen door hun jaren lange ervaring de lekkage eenvoudig opsporen en verhelpen. Voortaan lekkage voorkomen? Onze loodgieters kunnen u ook direct adviseren over het voorkomen van lekkage in de toekomst.

Riolering verstopt?

Een verstopping in de riolering is zeer vervelend en komt altijd op een ongelegen moment. Wij adviseren, niet zelf de verstopping te gaan verhelpen met bijvoorbeeld chemische ontstoppers. Dit kan namelijk meer schade veroorzaken. Neem bij een verstopping direct contact met ons op. Onze 24/7 loodgieters kunnen voor u de verstopping opsporen door gebruik van professioneel apparatuur en deze verhelpen. Problemen met de riolering? Bel 085 – 0023058 voor directe hulp.

Waterschade?

Het klimaat in Nederland veranderd drastisch. Er valt meer regen en hierdoor is er vaker wateroverlast. Tijdens deze hevige regenbuien kunnen kruimruimtes en/of kelder onderlopen. Heeft u een volgelopen kelder? Laat deze dan direct leegpompen door een van onze loodgieters om waterschade te voorkomen. Met de speciaal hiervoor ontwikkelde dompelpompen, vlak zuigende en centrifugaalpompen is uw kelder of kruipruimte binnen een mum van tijd droog. Loodgieter nodig voor het watervrij maken van uw kruipruimte of kelder? Bel direct 085 – 0023058 en u komt gelijk in contact met een van onze loodgieters.