24-7 Loodgieters

Loodgieter Rotterdam

Loodgieter Rotterdam: Direct een loodgieter nodig in Rotterdam? Onze 24-7 loodgieters service is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare ongemakken. Zit uw toilet verstopt, heeft u een lekkage of zijn er problemen met het riool? Neem dan contact op met onze erkende loodgieter Rotterdam 24-7 service.

Loodgieter Rotterdam 24-7 service

Loodgieter Rotterdam spoedWij staan dag en nacht voor u klaar, loot het water niet meer weg? Heeft u problemen met uw cv ketel of boiler? Of heeft u lekkage door bijvoorbeeld een gesprongen leiding? Wij staan 24-7 klaar voor alle problemen. Bij noodgevallen zijn wij ten alle tijde snel aanwezig.

U kunt onze loodgieters in Rotterdam 24-7 bereiken voor onder andere:

  • Verstopping
  • Lekkage
  • verstopt toilet
  • Problemen CV
  • Ketel problemen
  • (warm) Water problemen
  • Gas lekkages / Gas problemen
  • Vorstschade aan leidingwerk/buitenkranen
  • Rioolproblemen

Direct contact met onze loodgieter in Rotterdam? Bel dan ons servicenummer 085 – 0023058

Riool problemen

Loodgieter RotterdamLast van een rioollucht in huis? Of loopt het water niet meer weg? Grote kans dat er een probleem is met het afvoer systeem of met het riool. Onze loodgieters in Rotterdam zijn gespecialiseerd in alle denkbare rioolproblemen. Wij beschikken over speciale apparatuur en gereedschap om problemen in het riool op te sporen. Na het opsporen van het probleem kunnen wij het probleem snel en effectief aanpakken en een eventuele verstopping of een ander probleem snel verhelpen.

Direct contact met onze 24-7 loodgieter Rotterdamservice? Neem dan dag en nacht contact met ons op via het servicenummer 085 – 0023058. U krijgt direct een vakman aan de lijn om een afspraak mee te maken. Bij noodgevallen zijn wij snel ter plaatse!

Renovatie werkzaamheden

Naast onze spoed service bent u bij ons loodgietersbedrijf in Rotterdam ook aan het juiste adres voor alle denkbare renovatie werkzaamheden. Wij doen zowel grote als kleine renovatie klussen. Denk hierbij aan het vervangen van sanitair, het laten plaatsen van een nieuwe kraan of een complete verbouwing van een badkamer, keuken of het moderniseren van het toilet.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op met onze loodgieter in Rotterdam. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 – 0023058