24-7 Loodgieters

Loodgieter Rhoon

Loodgieter Rhoon

Loodgieter Rhoon: Direct een loodgieter nodig in Rhoon? Onze 24-7 loodgieters service is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare ongemakken. Zit uw toilet verstopt? Heeft u een lekkage? Of zijn er problemen met het riool? Neem dan direct contact op met onze loodgieter 24-7 service.

Loodgieter Rhoon 24-7 spoed

afvoer-verstoptWij staan echt dag en nacht voor u klaar, loopt het water niet meer weg? Heeft u problemen met uw cv ketel of boiler? Heeft u lekkage door een gesprongen leiding? Wij staan 24-7 klaar voor alle problemen. Bij noodgevallen zijn wij ten alle tijde snel aanwezig.

U kunt onze loodgieters in Rhoon 24-7 bereiken voor onder andere:

  • Lekkage
  • Problemen CV
  • Ketel problemen
  • (warm) Water problemen
  • Verstopping
  • Gas lekkages / Gas problemen
  • Verstopt toilet
  • Vorstschade aan leidingwerk/buitenkranen
  • Rioolproblemen

Direct contact opnemen met onze loodgieter? Bel dan ons servicenummer 085 – 0023058

Riool problemen

loodgieterLast van een onaangename rioollucht in huis? Loopt het water niet meer weg? Grote kans dat er een probleem is met het afvoer systeem of met het riool. Onze loodgieters in Rhoon zijn gespecialiseerd in alle denkbare rioolproblemen. Wij beschikken over speciale apparatuur en gereedschap om problemen in het riool op te sporen. Na het opsporen van het probleem kunnen wij het probleem snel en effectief aanpakken en een eventuele verstopping of een ander probleem snel verhelpen.

Direct contact met onze 24-7 loodgieter Purmerend service? Neem dan dag en nacht contact met ons op via het servicenummer 085 – 0023058 U krijgt direct een vakman aan de lijn om een afspraak mee te maken. Bij noodgevallen zijn wij snel ter plaatse!

Renovatie werkzaamheden

Naast onze spoed service bent u bij ons loodgietersbedrijf in Rhoon ook aan het juiste adres voor alle denkbare renovatie werkzaamheden. Wij doen grote en kleine renovatie klussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van sanitair, het laten plaatsen van een nieuwe kraan of een complete verbouwing van een badkamer, keuken of het moderniseren van het toilet.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op met onze loodgieter in Rhoon. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 – 0023058.