24-7 Loodgieters

Loodgieter Krimpen aan de Lek

Loodgieter Krimpen aan de Lek: Bent u opzoek naar een goede loodgieter in Krimpen aan de Lek? Den bent u bij ons loodgieters en onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en voor loodgieter spoed klussen kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht.

Loodgieter Krimpen aan de LekDaarnaast staan wij ook 7 dagen in de week voor u klaar bij alle renovatie en installatie werkzaamheden. Wilt u uw douche of toilet laten renoveren of nieuw sanitair laten installeren? Onze loodgieters en installateurs staan u graag ter woord. Bel gerust en geheel vrijblijvend ons servicenummer om de mogelijkheden te bespreken.

Direct met spoed een vakman nodig? Onze loodgieter Krimpen aan de Lek service staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u een probleem en wilt u direct een goede loodgieter aan de lijn? Bel 085 – 0023058 en plan direct een afspraak in.

Loodgieter Krimpen aan de Lek 24 uur spoed service

Onze loodgieter Krimpen aan de Lek 24 uur spoed service staat dag en nacht voor u klaar bij noodgevallen. Wij beschikken over goed opgeleide loodgieters en gespecialiseerde riool specialisten. Wij werken in Krimpen aan de Lek en omgeving en kunnen bij noodgevallen vaak al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Onze loodgieter spoed service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • verstopping
  • lekkage
  • gas lekkage
  • cv problemen / ketel storing
  • geiser problemen / boiler problemen
  • riool inspectie
  • riool reiniging
  • riool ontstopping

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken met onze loodgieter Krimpen aan de Lek service? Bel ons 7 dagen in de week via 085 – 0023058.

Riool Verstopt Krimpen aan de Lek

Loodgieter Krimpen aan de Lek spoedserviceOns loodgietersbedrijf heeft zicht ook volledig gespecialiseerd in riool problemen. Naast dat wij hiervoor gekwalificeerd personeel hebben, beschikken wij over de nieuwste ontstoppingsmachines, camera inspectiesystemen en ontstoppingsveren.

Zit uw toilet verstopt, heeft u een riool probleem of stroomt het water niet meer weg de afvoer in? Dan kunnen wij in vrijwel alle gevallen de verstopping of het probleem van binnenuit oplossen. Slopen, breken of graven is dan meestal niet nodig. Is de verstopping nu zo hardnekkig dat deze niet direct van binnenuit op te lossen is? Dan kunnen wij met onze camera systemen exact in beeld brengen waar het probleem zit en gericht ter werk gaan. Op deze manier worden er geen onnodige kosten gemaakt en onnodige schade aangebracht aan wanden, vloeren of bestrating.

Vragen of wilt u direct een afspraak maken met onze loodgieter Krimpen aan de Lek service? Bel ons direct op 085 – 0023058