24-7 Loodgieters

Loodgieter Dordrecht

Loodgieter Dordrecht: Zoekt u een loodgieter in Dordrecht? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend en bereikbaar voor alle mogelijk loodgieterswerkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een 24 uur service die dag en nacht te bereiken is voor noodgevallen.

Loodgieter DordrechtLekkage, verstopping, cv problemen, ketel storing of een daklekkage? Geen paniek en neem direct contact op met onze loodgieter Dordrecht service. Wij staan 24-7 voor u klaar en bij noodgevallen kunnen onze vakmensen al binnen 30 minuten bij u zijn.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons gratis servicenummer 085 – 0023058.

Loodgieter Dordrecht 24 uur service

Onze loodgieter Dordrecht 24 uur service staat dag en nacht voor u klaar. Wij hebben altijd loodgieters stand-by staan die direct in actie kunnen komen. Leiding gesprongen, riool verstopt of een ketel storing? Bel gratis 085 – 0023058 en plan direct een afspraak in.

Alle monteurs beschikken over een eigen goed uitgeruste servicewagen waar alle gespecialiseerde loodgietersgereedschappen en reparatie onderdelen in aanwezig zijn. Belt u ons voor een spoedklus zijn wij niet alleen snel bij u aanwezig, maar kunnen de problemen in 95% van de gevallen ook direct en in één keer oplossen. Een vervolg afspraak met onnodige kosten is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig.

Loodgieter Dordrecht 24 uur serviceOnze loodgieter Dordrecht 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen
  • dak lekkage

Direct een afspraak maken? Bel gratis 085 – 0023058.

Renovatie en onderhoud

Naast het uitvoeren van spoed klussen kunt u natuurlijk ook 7 dagen in de week bij ons terecht voor alle gangbare loodgieterswerkzaamheden. Van kleine klussen tot het installeren van een wasmachine, vaatwasser of nieuwe kraan, tot het compleet renoveren van een badkamer of keuren. Bij ons kunt u altijd terecht en wij voeren iedere klus goed en professioneel voor u uit.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel onze loodgieter Dordrecht service via 085 – 0023058.