Open
X

Betaling in Pin & Contant Betaalmethoden

Loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam: Direct een loodgieter nodig in Amsterdam? Onze 24-7 loodgieters service is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare ongemakken. Zit uw toilet verstopt? Heeft u een lekkage? Of zijn er problemen met het riool? Neem dan direct contact op met onze loodgieter 24-7 service.

Loodgieter Amsterdam 24-7 service

Loodgieter Amsterdam afvoerWij staan dag en nacht voor u klaar, loot het water niet meer weg? Heeft u problemen met uw cv ketel of boiler? Of heeft u lekkage door bijvoorbeeld een gesprongen leiding? Wij staan 24-7 klaar voor alle problemen. Bij noodgevallen zijn wij ten alle tijde snel aanwezig.

U kunt onze loodgieters in Amsterdam 24-7 bereiken voor onder andere:

  • Verstopping
  • Lekkage
  • verstopt toilet
  • Problemen CV
  • Ketel problemen
  • (warm) Water problemen
  • Gas lekkages / Gas problemen
  • Vorstschade aan leidingwerk/buitenkranen
  • Rioolproblemen

Direct contact met onze loodgieter? Bel dan ons servicenummer 0800 – 2222 122.

Riool problemen

Loodgieter AmsterdamLast van een rioollucht in huis? Of loopt het water niet meer weg? Grote kans dat er een probleem is met het afvoer systeem of met het riool. Onze loodgieters in Amsterdam zijn gespecialiseerd in alle denkbare rioolproblemen. Wij beschikken over speciale apparatuur en gereedschap om problemen in het riool op te sporen. Na het opsporen van het probleem kunnen wij het probleem snel en effectief aanpakken en een eventuele verstopping of een ander probleem snel verhelpen.

Direct contact met onze 24-7 loodgieter Amsterdam service? Neem dan dag en nacht contact met ons op via het servicenummer 0800 – 2222 122. U krijgt direct een vakman aan de lijn om een afspraak mee te maken. Bij noodgevallen zijn wij snel ter plaatse!

Loodgieter Amsterdam renovatie werkzaamheden

Naast onze spoed service bent u bij ons loodgietersbedrijf in Amsterdam ook aan het juiste adres voor alle denkbare renovatie werkzaamheden. Wij doen zowel grote als kleine renovatie klussen. Denk hierbij aan het vervangen van sanitair, het laten plaatsen van een nieuwe kraan of een complete verbouwing van een badkamer, keuken of het moderniseren van het toilet.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op met onze loodgieter in Amsterdam. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0800 – 2222 122.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Betaalmethoden