24-7 Loodgieters

Afvoer Verstopt

Afvoer verstopt en wilt u dit goed, snel en professioneel laten ontstoppen? Bel dan 7 dagen in de week onze loodgieter 24-7 spoed service. Wij zijn 7 dagen in de week, dag en nacht te bereiken voor alle mogelijke noodgevallen zoals een verstopping.

Afvoer VerstoptWij beschikken over de modernste apparatuur en technieken om een verstopping in beeld te brengen. Zit uw afvoer verstopt, maar geen idee waar de verstopping zit of waardoor deze veroorzaakt wordt? Bel ons gratis servicenummer 085 – 0023058 en maak een afspraak. Onze loodgieters beschikken over speciale ontstoppingsveren, ontstoppings lansen en camera inspectiesystemen om een verstopping van binnenuit op te lossen.

Zit uw riolering of afvoer verstopt en schakelt u onze loodgieter 24-7 service in om dit te laten ontstoppen? Dan kunnen wij door onze ervaring en gebruikte materialen vrijwel altijd de verstopping van binnenuit oplossen zonder te hoeven slopen of breken.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons gratis servicenummer 085 – 0023058.

Afvoer Verstopt in keuken of badkamer?

De meeste verstoppingen komen voor in de keuken of badkamer. Maar ook verstopte toiletten en en verstopte wasmachine afvoeren zijn problemen die wij regelmatig zien.

Wij proberen altijd zo snel mogelijk naar u toe te komen bij een verstopping, heeft u er zelf geen haast mee is het natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen op een later moment.

De meest voorkomende verstoppingen zijn:

  • keuken afvoer verstopt
  • badkamer verstopping
  • riool verstopt
  • toilet verstopt
  • afvoer wasmachine verstopt
  • wasbak verstopt

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons gratis servicenummer 085 – 0023058.